Ghostbloggen

Met een blog die u regelmatig bijhoudt, zorgt u voor steeds nieuwe informatie op uw website. Dat is interessant voor bezoekers. Bovendien komt uw website hoger in de lijst met zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Wilt u een eigen blog maar heeft u geen tijd of zin om regelmatig te schrijven? Groenjournalist neem het bloggen graag van u over.

 

Hoe werkt het?

Een blog is persoonlijk. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de toon en stijl van de tekst die groenjournalist voor u schrijft.

U bepaalt de inhoud van de blog. Onderwerp en achtergrondinformatie levert u aan via telefoon of mail. Groenjournalist schrijft daarna een tekst waarop u commentaar geeft. In overleg verwerkt ze de op- en aanmerkingen, waarna u de definitieve blog krijgt aangeleverd.

Een andere manier is om groenjournalist wat vrijer te laten. Dat bespaart u tijd. Groenjournalist volgt het groene nieuws nauwgezet via de media (on- en offline) en weet wat er speelt. Zodra een onderwerp aansluit bij uw bedrijf, mailt ze u met een idee voor een blog. Wanneer u akkoord gaat, schrijft ze een tekst die ze u ter goedkeuring voorlegt. In overleg verwerkt ze op- en aanmerkingen, waarna u de definitieve blog krijgt aangeleverd.

 

Wat kost het?

De eerste blog schrijft groenjournalist op no-cure-no-paybasis. U krijgt een tekst en als u besluit deze te plaatsen op uw website, betaalt u € 295. Bij verdere samenwerking neemt u een jaarabonnement: 12 blogs voor € 3250.

Deze prijzen zijn exclusief btw en bijkomende kosten voor bijvoorbeeld extra correctie,  publicatie van de blog op internet of zoeken naar bijpassend beeldmateriaal.

 

Reacties zijn gesloten.