Aanbod

Groenjournalist Jacqueline van Wetten biedt u een aantal diensten:

 

* Schrijven, bewerken en redigeren van teksten

Artikelen, journalistieke verhalen, persberichten, verslagen, teksten voor websites, weblogs en wat u verder maar kunt bedenken. De teksten die Jacqueline van Wetten onder handen neemt hebben altijd een relatie met groen. Wanneer u haar wilt inschakelen, verwacht dan geen zoetsappige bloemetjes- en bijtjesverhalen. Wel kunt u bij haar terecht voor journalistieke artikelen; inhoudelijk gedegen en nuchter uitgewerkt, en prettig leesbaar en creatief opgeschreven. Lees meer over de werkwijze van groenjournalist.

Zoeken

Werken als groenjournalist is ook spitten en graven naar informatie. Jacqueline van Wetten voert die kunst niet alleen uit voor haar eigen werk maar ook voor opdrachtgevers.  Moet u een presentatie houden, een artikel schrijven of een ontwerp maken, maar mist u de tijd om zelf op zoek te gaan naar relevante informatie? Geef dan groenjournalist een zoekopdracht. Lees meer over het zoeken door groenjournalist.

* Presenteren, interviewen, discussies leiden

Voor Tuin&Landschap leidde Jacqueline van Wetten diverse malen de organisatie en presentatie van de tuinontwerpwedstrijd, een evenement dat dit vakblad eens in de twee jaar houdt. Haar stijl is interactief: ze geeft graag mensen het woord, maar deinst er ook niet voor terug om (met wat humor, dat spreekt vanzelf) spraakwatervallen in toom te houden. Een bijeenkomst is volgens Jacqueline geslaagd als de inhoud voorop staat en de sfeer ontspannen is.

* Fotograferen

Steeds meer bladen verwachten niet alleen een goede tekst maar ook bijpassend beeld als ze een journalist op pad sturen. Dat kan. Jacqueline van Wetten bezit een digitale spiegelreflexcamera (Canon 350D) en kan een prima plaatje schieten. Eerlijkheidshalve moet wel gezegd worden dat die foto’s het werk van professionele fotografen niet kan evenaren.

 

Wilt u eerst zien wat voor werk Jacqueline in het verleden leverde? Neem een kijkje in haar kennisarchief. U krijgt dan een beeld van haar schrijfstijl en inzicht in de kennis die ze in de loop der jaren vergaarde.

Reacties zijn gesloten.